015-310 58 73
info@wisselbeker.nl
Molenweg 4, 2631 AC Nootdorp

Ons aanbod is natuurlijk te vinden in onze winkel. We hebben o.a.: dames-, heren-, kinder- en babykleding, servies , bordspellen, boeken, spelletjes. keukengerei en nog vele andere spullen!

Omdat wij echter maar klein behuisd zijn is het lang niet altijd mogelijk om alle spullen op een goede overzichtelijke manier te laten zien. Besloten is daarom om op onze site te laten zien wat wij zoal in de winkel hebben staan. Dit zijn slechts voorbeelden van de categorieën die wij in huis hebben. De artikelen die u op de foto’s ziet kunnen al verkocht zijn. Als u de categorie die u zoekt op deze site ziet, dan zijn er in die categorie bijna altijd wel leuke en mooie zaken te vinden in de winkel. Kom dus gerust eens langs. Alles wat in de winkel ligt is door onze vrijwilligers gecontroleerd. Electrische apparaten worden getest, glas- en aardewerk wordt bekeken en als er stukjes uit zijn, gaat het niet de winkel in. Spelletjes worden gecontroleerd of alles aanwezig is en alle puzzels worden eerst gelegd. Zijn ze niet compleet dan komen ze ook niet in de winkel. In de categorie "nieuw binnen" zetten wij de meer bijzondere spullen die wij binnen krijgen of de spullen waarvoor alleen verzamelaars geinteresseerd zullen zijn. Neem dus vooral daar even een kijkje! Let op: het kan altijd gebeuren dat, als wij iets in deze categorie zetten, dit de volgende verkoopdag al verkocht wordt. Wilt u dus echt iets hebben wat u in die categorie ziet staan, zorg dan dat u de eerstvolgende verkoopdag naar de winkel komt voordat het alweer verkocht is!

Ook verkopen wij nu cadeaubonnen. Deze lopen van 5 tot en met 20 euro en zijn geschikt voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Altijd leuk als u niet weet wat de ontvanger graag zou willen krijgen en er is voor iedereen altijd wel iets leuks te vinden in onze winkel. 

NB: onze elektrische apparaten worden wel getest; wij kunnen dus wel garanderen dat de apparaten werken maar ze worden niet getest op veiligheid. Het kopen van een elektrisch apparaat doet u dus op eigen risico.