015-310 58 73
info@wisselbeker.nl
Molenweg 4, 2631 AC Nootdorp

Ons aanbod is natuurlijk te vinden in onze winkel. We hebben o.a.: dames-, heren-, kinder- en babykleding, servies , bordspellen, boeken, spelletjes, keukengerei, huishoudelijke artikelen, hobbyartikelen en nog heel veel andere zaken.

Op de foto's op onze website ziet u elke week een aantal nieuwe spullen die binnen gekomen zijn. Natuurlijk kunnen wij niet elk kopje en schoteltje laten zien maar wel de grotere artikelen die die week binnen zijn gekomen. Neem vooral even een kijkje om te zien of er voor u iets bijzit. Klik helemaal onderaan deze pagina onder het kopje "ons aanbod" op "lees meer" en dan zullen de foto's van de artikelen verschijnen. Door op "laad meer" te klikken verschijnt de volgende serie foto's enz. 

Als u 1 keer klikt op een foto zal deze foto groter op uw scherm verschijnen. Tegelijk ziet u naast de foto een pijl naar rechts of naar links. Door het gebruik van deze pijlen kunt u verder klikken in de serie foto's. 

Wij verkopen ook cadeaubonnen. Deze lopen van 5 tot en met 20 euro en zijn geschikt voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Altijd leuk als u niet weet wat de ontvanger graag zou willen krijgen en er is voor iedereen altijd wel iets leuks te vinden in onze winkel. 

NB: onze elektrische apparaten worden wel getest; wij kunnen dus wel garanderen dat de apparaten werken maar ze worden niet getest op veiligheid. Het kopen van een elektrisch apparaat doet u dus op eigen risico.