015-310 58 73
info@wisselbeker.nl
Molenweg 4, 2631 AC Nootdorp

CD's, platen en DVD's: 10 voor 1 euro

We mogen weer een beetje meer. Vanaf woensdag 28 april is de winkel weer verder open. Er mogen nu 6 mensen tegelijk in de winkel en u hoeft daarvoor geen afspraak meer te maken. 

Aangezien de winkel weer gesloten is zijn er deze maand geen aanbiedingen. 

De kringloopwinkel heeft vorig jaar Quina Care als nieuw groot goed doel gekozen. Stichting Quina Care is opgericht door Jacob en Carolien van der Ende. Jacob is geboren en getogen aan de Roeleveenseweg in Nootdorp en is opgeleid tot tropenarts. Jacob en zijn vrouw, ook een tropenarts, hebben in Equador een oude internaat gekocht en zijn bezig dit te verbouwen en in te richten tot ziekenhuis. De vader van Jacob heeft het afgelopen jaar allerlei medische apparatuur e.d. ingezameld en in zijn loodsen bij zijn boerderij opgeslagen. Vorige maand was het dan zover dat, na een heleboel administratieve rompslomp, de eerste container verscheept kon worden naar Equador. Inmiddels is de container daar aangekomen. Zie onderstaande mail van Jacob en Carolien.
 
Met dank aan jullie harde werk hebben we 7 ton aan medische apparatuur en inventaris naar de andere kant van de wereld kunnen verschepen waar alles in bijzonder goede orde is aangekomen. Geen enkel scheurtje in de matrassen, niets gebroken, echt werkelijk waar fantastisch.
Hier een vlogje speciaal voor jullie: vlogje
En een kleine compilatie van de aankomst en het uitpakken: compilatie
Nogmaals: allemaal met dank aan jullie!!!!
Zeer hartelijke groet, ook namens het Quina Care bestuur, 
Mariska, Carolien en Jacob

Op 2 mei jl. hebben wij, veel te vroeg, afscheid moeten nemen van onze geweldige collega Annie Schinkel-van Adrichem. Annie was als mens en collega een voorbeeld voor velen. Dat werd nog eens versterkt toen ze ziek werd. Met grote bewondering hebben wij van nabij kunnen zien hoe moedig ze haar lot droeg. Tot het laatst kwam ze "gewoon" naar de winkel. Altijd met een glimlach, nooit met een klacht. Wij zullen haar heel erg gaan missen maar we zullen haar niet vergeten.