015-310 58 73
info@wisselbeker.nl
Molenweg 4, 2631 AC Nootdorp

Alle kleding, met uitzondering van schoenen, voor de halve prijs.

Kringloopwinkel De Wisselbeker is vanaf a.s. woensdag 19 januari weer open. Wel blijven nog steeds een aantal maatregelen bestaan:
Alle bekende maatregelen zoals thuis blijven bij klachten, hoesten en niezen in de elleboog en 1,5 meter afstand houden bestaan nog steeds.
Verder gelden bij ons de volgende maatregelen:
- niet meer dan 1 persoon per gezin
- kinderen onder de 13 jaar mogen niet naar binnen
- het gebruik van een winkelmandje is verplicht
- zijn de mandjes buiten op dan dient u te wachten tot er een klant naar buiten komt. 
Wij gaan ervan uit dat iedereen die graag weer in onze winkel komt, met deze maatregelen rekening houdt. Alvast hartelijk dank daarvoor. 

Hoewel de winkels allemaal weer open mogen blijft de kringloopwinkel tot a.s. woensdag 19 januari nog dicht. Wij hebben de tijd dat we gesloten waren, gebruikt om de winkel eens goed op te ruimen en schoon te maken. Omdat we daar nog niet klaar mee zijn, gebruiken we maandag en dinsdag om de klus te klaren. Daarna bent u weer van harte welkom in onze schone en opgeruimde winkel. 

Helaas heeft de persconferentie van zaterdag 18 december ertoe geleid dat wij onze winkel opnieuw moeten sluiten. Op zaterdag 15 januari zal, als alles goed gaat, de winkel weer open zijn.

Vanaf heden is het tot en met 14 januari ook niet mogelijk om goederen te brengen of op te laten halen. 

Ja, u leest het goed. In Kringloopwinkel De Wisselbeker hebben we in december de DOLLE, DWAZE DECEMBERDAGEN. Omdat de winkel in de eerste week van januari gesloten is voor een grote schoonmaak is alles wat er in de winkel te koop staat, in december voor de helft van de prijs. Kom dus langs en sla je slag. Er is altijd wel iets leuks of nuttigs te vinden.