015-310 58 73
info@wisselbeker.nl
Molenweg 4, 2631 AC Nootdorp

Het is bijna weer als gewoon in de winkel. Nog steeds mogen er niet te veel klanten tegelijk in de winkel zijn maar met meer dan 10 klanten tegelijk begint het weer bijna als vroeger te worden. Wel zijn nog steeds een mondkapje en afstand houden verplicht maar de wachttijden om naar binnen te mogen zijn zo goed als opgelost en het is weer als vanouds gezellig in de winkel. We hopen u dan ook weer te mogen begroeten in onze goedkope, gevarieerde en gezellige winkel. 

Boeken halve prijs
CD's en DVD's: 10 voor € 1,00

 

We mogen weer een beetje meer. Vanaf woensdag 28 april is de winkel weer verder open. Er mogen nu 6 mensen tegelijk in de winkel en u hoeft daarvoor geen afspraak meer te maken. 

Aangezien de winkel weer gesloten is zijn er deze maand geen aanbiedingen. 

De kringloopwinkel heeft vorig jaar Quina Care als nieuw groot goed doel gekozen. Stichting Quina Care is opgericht door Jacob en Carolien van der Ende. Jacob is geboren en getogen aan de Roeleveenseweg in Nootdorp en is opgeleid tot tropenarts. Jacob en zijn vrouw, ook een tropenarts, hebben in Equador een oude internaat gekocht en zijn bezig dit te verbouwen en in te richten tot ziekenhuis. De vader van Jacob heeft het afgelopen jaar allerlei medische apparatuur e.d. ingezameld en in zijn loodsen bij zijn boerderij opgeslagen. Vorige maand was het dan zover dat, na een heleboel administratieve rompslomp, de eerste container verscheept kon worden naar Equador. Inmiddels is de container daar aangekomen. Zie onderstaande mail van Jacob en Carolien.
 
Met dank aan jullie harde werk hebben we 7 ton aan medische apparatuur en inventaris naar de andere kant van de wereld kunnen verschepen waar alles in bijzonder goede orde is aangekomen. Geen enkel scheurtje in de matrassen, niets gebroken, echt werkelijk waar fantastisch.
Hier een vlogje speciaal voor jullie: vlogje
En een kleine compilatie van de aankomst en het uitpakken: compilatie
Nogmaals: allemaal met dank aan jullie!!!!
Zeer hartelijke groet, ook namens het Quina Care bestuur, 
Mariska, Carolien en Jacob