015-310 58 73
info@wisselbeker.nl
Molenweg 4, 2631 AC Nootdorp

Bruikbare kleding kunt u in de winkel inleveren. Niet bruikbare kleding kan in de bak voor het hek en wordt door een bedrijf opgehaald waar wij dan weer een kleine financiele vergoeding voor krijgen.

Verder willen wij  u erop wijzen dat er geen goederen voor het hek geplaatst mogen worden. Dit staat dan op de openbare weg en kan u een boete opleveren. Bovendien moeten wij dat dan weer af laten voeren wat alleen maar voor nog meer werk zorgt terwijl onze vrijwilligers het al zo druk hebben. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Boeken, platen, aardewerk en glas, dames-, heren- en kinderkleding, potten en pannen, huishoudelijke apparaten, verlichting, speelgoed, sanitair, kinder- en wandelwagens, elektrische apparaten. Alles wordt door onze vrijwilligers gecontroleerd of het schoon en heel is.

Beperkt winkeloppervlak

Wij nemen geen meubelen aan vanwege ons beperkte winkeloppervlak.

Ophaaldienst

Voor het laten ophalen van spullen kunt u een afspraak maken tijdens openingstijden van de winkel met telefoonnummer 015-3105873, met behulp van de ophaal afsprakenkalender of via de mailadressen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Soms zijn wij selectief

Spullen die de ophalers onverkoopbaar vinden nemen ze niet mee. Het afvoeren van onverkoopbare producten kost ons geld en levert veel overbodig sjouwwerk op voor onze vrijwilligers die ook niet allemaal meer de jongste zijn.

Zelf spullen brengen

Het brengen van goederen tijdens openingstijd van de winkel brengt veel onrust en overlast met zich mee. Daarom hebben wij daar bepaalde tijden voor ingesteld. Die zijn: op dinsdag tussen 09.30 en 15.00 uur en op woensdag- en zaterdagochtend tussen 09.30 en 11.30 uur. Als u spullen komt brengen zorgt u er dan voor dat het schoon en heel is.

Goederen die wij niet aannemen:

Witgoed (zoals koelkasten en wasmachines) ski’s en ski benodigdheden computers en onderdelen daarvan zoals printers e.d. studieboeken, meubelen, tv’s, film- en dia-apparatuur