015-310 58 73
info@wisselbeker.nl
Molenweg 4, 2631 AC Nootdorp

Boeken, platen, aardewerk en glas, dames-, heren- en kinderkleding, potten en pannen, huishoudelijke apparaten, verlichting, meubelen, speelgoed, sanitair, kinder- en wandelwagens, elektrische apparaten. Alles wordt door onze vrijwilligers gecontroleerd of het schoon en heel is.

Beperkt winkeloppervlak

Hoewel we ook wel kasten, tafels en bankjes aannemen is ons winkel oppervlak toch redelijk beperkt en kan het gebeuren dat we deze grote goederen niet kunnen aannemen omdat de winkel al vol staat. Dit is ter beoordeling van de coördinatrice.

Ophaaldienst

Op afspraak halen we uw spullen thuis op. (Tel: 015 - 3108168) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Soms zijn wij selectief

Spullen die de ophalers onverkoopbaar vinden nemen ze niet mee. Het afvoeren van onverkoopbare producten kost ons geld en levert veel overbodig sjouwwerk op voor onze vrijwilligers die ook niet allemaal meer de jongste zijn.

Zelf spullen brengen

Het brengen van goederen tijdens openingstijd van de winkel brengt veel onrust en overlast met zich mee. Daarom hebben wij daar bepaalde tijden voor ingesteld. Die zijn: op dinsdag tussen 09.30 en 15.00 uur en op woensdag- en zaterdagochtend tussen 09.30 en 11.30 uur. Als u spullen komt brengen zorgt u er dan voor dat het schoon en heel is.

Goederen die niet in de winkel worden aangenomen:

Witgoed (zoals koelkasten en wasmachines) ski’s en ski benodigdheden computers en onderdelen daarvan zoals printers e.d. studieboeken bedden, banken, bankstellen, kasten breder dan 1,5 meter tv’s, film- en dia-apparatuur