015-310 58 73
info@wisselbeker.nl
Molenweg 4, 2631 AC Nootdorp

Iedereen die bij de kringloopwinkel werkt is vrijwilliger en dus onbetaald hoewel onze vrijwilligers eigenlijk onbetaalbaar zijn. Voor alle werkzaamheden in en rond de winkel heeft de Stichting de beschikking over 30 - 35 vrijwilligers.

De vrijwilligers zorgen voor het inzamelen, schoonmaken, controleren en eventueel repareren, prijzen en in de winkel zetten van de ontvangen spullen. Ook het gebouw zelf moet schoongehouden worden. Daar zijn onze vrijwilligers wekelijks vele uren mee bezig en ook voor de verkoop op woensdag en zaterdag in beide lokalen en buiten is een grote groep vrijwilligers nodig.

Vrijwilligers gezocht!

 

Ben je op zoek naar zinvol en afwisselend vrijwilligerswerk en vind je het leuk om mee te werken aan een duurzame wereld? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor onze gezellige en drukke kringloopwinkel!

 

 Over de kringloopwinkel

Onze kringloopwinkel aan de Molenweg 4 in Nootdorp bestaat al ruim 25 jaar en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Het is onze missie om het milieu te ontlasten door goederen opnieuw te gebruiken. Met de opbrengst van de verkochte goederen steunen wij lokale goede doelen en goede doelen in binnen- en buitenland. Ook onderhouden wij hiermee ons monumentale pand. Ons gezellige team bestaat uit 30 vrijwilligers, maar wij komen handen te kort!

Wat zoeken wij?

We hebben meerdere functies openstaan, het aantal uren is in overleg en bespreekbaar.

Verkoopmedewerkers

Je helpt klanten bij vragen, je bedient de kassa en je plaatst nieuwe goederen in de winkel. Zaterdag is de drukste dag en met name dan kunnen wij extra hulp gebruiken.

Controleurs

Je controleert alle binnengebrachte goederen; alles wat de winkel ingaat moet schoon en heel zijn. We krijgen zoveel binnen, dat we handen te kort komen.

Chauffeurs

Wij hebben een eigen bestelbus, hiermee haal je goederen op. Ook breng je goederen die we niet kunnen gebruiken naar het afvalstation in Nootdorp.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een enthousiast team. We organiseren regelmatig leuke activiteiten zoals interessante workshops, de nieuwjaarsborrel en ons jaarlijkse uitje. Kortom: gezellige activiteiten om je te bedanken voor jouw inzet.

Interesse of meer weten?

Lijkt het je interessant om bij ons te komen werken of wil je meer weten? Neem dan contact op. Je kunt ons bellen op 015-3108775 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kom langs in onze winkel en vraag naar Bep Langezaal, wij zijn open op woensdag en zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur. Ons adres is De Wisselbeker, Molenweg 4, Nootdorp.