015-310 58 73
info@wisselbeker.nl
Molenweg 4, 2631 AC Nootdorp

 

Na 15 jaar voorzitter te zijn geweest heeft Gerard van de Schootbrugge ons verlaten als voorzitter van onze Stichting. 

Op 12 mei 2022 heeft Kees van der Kraan het voorzitterschap op zich genomen van het bestuur van de Stichting Kringloopwinkel De Wisselbeker. Hij volgt Gerard van de Schootbrugge op die deze functie 15 jaar heeft vervuld.

Kees van der Kraan, 69 jaar, is een geboren Nootdorper. Hij was en is actief in talrijke maatschappelijke verbanden.

Met een technische achtergrond als bagage kwam hij bij het ministerie van Defensie terecht in financieel administratieve functies, projectmanagement en leidinggevende rollen. Na 25 jaar bij defensie kwam in 2022 de rol als CDA-wethouder voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp op zijn pad. Hij was 8 jaar wethouder gevolgd door een periode van 7 jaar als bestuurslid bij Laurentius, een Delftse stichting voor primair katholiek onderwijs.

Kees was van jongs af aan ook in zijn vrije tijd maatschappelijk zeer actief. Als voorzitter, bestuurslid of in andere functies van onder andere voetbalvereniging RKDEO, Scouting Nootdorp, Huurdersvereniging Woningbouw Nootdorp (later Vestia) of de stichting Steun bij Rouw. Sinds 2021 is hij voorzitter van Uitvaartvereniging De Laatste Eer. 

Wij danken Gerard voor zijn betrokkenheid bij onze winkel in de afgelopen 15 jaar en wensen Kees natuurlijk heel veel fijne jaren toe als voorzitter van onze Stichting.